Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2010 04:11 - Педерастията и нетолерантността.
Автор: biletche Категория: Регионални   
Прочетен: 6185 Коментари: 5 Гласове:
5



Така. Малко ме нямаше известно време, ама това е, щото не съм бил тук. Логично, нали?Пиша само за да се обадя, да не се чудят 3-мата човека, дето ми четат творчеството, къде съм изчезнал.

От известно време в обществото наблюдавам няколко крайно наболeли проблеми - педерастията, нетолерантността към расизма и гъзолизаньето, без което никое общество не може да съществува. Ше говоря в разбъркан ред, щото ми е все тая кой какво ше прочете и какво ше си помисли, пък и аз не се имам за някъв човек, чието мнение е от обществено значение. Който каквото иска да пише като коментари, ше се радвам да отговарям.

Гъзолизаньето - не знам как да го кажа като съществително, дето да не ми звучи тъпо и за тва го казвам "гъзолизанье". Казано културно, сигурно трябва да е "Анализиране", щото става дума за лизане на анали, което е горе-долу като лизането на гъзове. Тва за мене е проблем, щото да си гъзолизец е тъпо, ама па сигурно да ти лижат гъза е яко, не съм пробвал нито едното, нито другото... "Тежко е да си говедо, но е скучно да си умен", дето се пееше в една песен, която няма нищо общо с тва, което пиша, ама кво от тва. Та за анализирането... най-мразя някой да ме анализира защо правя едикаквоси, какво го е предизвикало и т.н. чакай бе, приятел, тва не е твоя работа. Ма тука говориме за гъзолизанье. Ужасно много се дразня като някой лиже гъза на друг по-високо в йерархията. Нима тва не е психо-сексуален тормоз с малко по-извратена сексуална част? Гъзолизаньето трябва да бъде забранено със закон, само така разни Станишковци и подобни педалчета от типа "комсомолски секретарчета" няма да се бутат между шамарите на хората, които имат няква мисъл за каквото и да е развитие в главата. Дет се вика "може да се изсерат, ама ше оставят нещо след себе си.". А тия посраняци с кафявите гащи, даже да се изсерат не могат, щото не ядат, а само лижат гъзове. Както и да е, стана малко гнусна тая част, да преминем към следващата "тема" на днешния ми постинг.

Педерастията. Начи, тва днешните педераси са отвратително нещо... "едно време какви педераси имаше - магьосници, а днешните магьосници - педераси", дет е казал бай Иван е много, ама много вярно. Начи днешните педераси толкова са изпедерастели, че чак не са педераси. Гледаш го на външност - женско, с пишка между краката - кат ония на площат "Македония", ама не с поличка, ми с нещо друго и с по-малко косми от тях, ходи като обратен, говори кат обратен, облича се кат обратен, по-нежен е от женско, пък спи и с жени, че жените даже им се кефят, ама явно сега така е модерно... само дано жените не приемат ролята на мъжете, че с тая еманципация, ше си ебе майката положението скоро и верно по-феминистично настроените жени, ше станат мъжете в семействата и тогава ше стане мазало. Само дето ше раждат и вместо да имат бирено шкембе като истински мъже, ше има бебета вътре. Ма както и да е. Защо педерастията е толкова модерна и защо все по-прекрасни момичета се предават на такива "мъжаги", които никога не са вдигали по-тежко от лъжица, но ходят с анцузи като истински спортисти, които отделят повече време пред огледалото и по моловете, отколкото жените и тем подобни представители на небезисвестния вид човек "тате носи, мама меси, а аз вървя по витошка по анцуг и си връткам ключовете от колата". Лошо няма де, щом женските са щастливи по тоя начин, няма кво да направиш освен да станеш педерас. Уви, много хора тръгнаха по тоя път, само се огледайте на по-популярните места по градовете какво се случва. Аз имам едно обясненое защо нещата са такива, но искрено ми се ще да не вярвам, че е така. Причината се крие в успеха на човека. В днешния свят за да постигнеш нещо в живота си, трябва да си или евреин, или педерас, а евреи няма как да станат доколкото съм запознат с религиите, които за мен са отвратително нещо, но тва е без значение в случая.

И така, докато хората са толерантни към тая педерастия и всякви други неща, които унищожават човешкия ген, се появява куриоза, че всъщност обществото лека полека от дискриминиращо гнусни педали, мангали и всякаква подобна измет, се превръща в такова, че даже се превръща в другата крайност. То става нетолерантно към хора, които не искат около тях да има мъже, които са по-женствени от Анджелина Джоли и жени по-мъжествени от Чък Норис (О! ВЕЛИКИ!) и всичко си ебава майката буквално. Защо хората дискриминират расистите и хората, които искат нещата да са по естествения си път. Тва е горе-долу като религиозните пропаганди или пък пропагандите на ония откачените, дето не ядат месо, щото е "противоестествено или здравословно", но пък за сметка на това се друсат и те игнорират, щот си убиец на животни. Искам да се обявя срещу дискриминацията над расистите, педерасофобите, фашистите и т.н. Нима е по-лошо да си татуираш свастика на гъза, отколкото да те шибат в гъза? Малката разлика е, че вторите парадират с тва, а първите ги боли кура. Вмомента в нашата мила и скъпа Родина най-толерирани след мутрите, полицаите, политиците и останалата държавна измет, са мангалите и НЕинтегрираните турци, помаци и подобни, които когато и да бъдат избити, ще е късно, щот са нагло племе, което единствено ако не съществува няма да прави проблеми, които се толерират(?!) колкото и странно да звучи. Решението е масов гроб... и педерасите са другите толерирани лайна, щото трябва да демонстрираме толерантност и за тва даже ги наричат гейове, а мангалите - роми. На мен ми е обидно, когато някой ми каже, че съм хетеросексуален, аз не искам да дават определение на сексуалната ми ориентация, щото е нетолерантно, аз искам да ми казват "нормален". А щом и педалите искат тва, нека не ми се набиват в очите, щото е нетолерантно към мен да ме карат да си затварям очите и да се правя, че не виждам кви са. Уж искат равенство всички, ама си слагаме етикети, каквито им изнасят, не става да са по-равни. 
За мангалите не довърших, трябва да се избият всичките, щото само крадат, живеят на наш гръб, гледат ги, дундуркат ги, бачкат без договори по строежи и т.н. и отбиват от цената на българските майстори, които дори правят разликат между плочка за стена и плочка за под, че даже и правата си търсят. Нагло племе... че и нема нема па пребият/убият някой българин... освен тва са грозни и смърдят. И освен тва чат пат заради тях сумати квартали остават без ток. Също така са черни, а щом са черни - са виновни. Тва ме подсеща за един виц...

- Как се казва човек, който не различава цветовете?
- Далтонист.
- А как се казва човек, който различава цветовете?
- Расист!

Мързи ме да го довършвам тва. Не го взимайте на сериозно, с изключение на частта за педерасите и мангалите. На който не му харесва - значи е нетолерантен към мен и да счита, че съм му сърдит.



Гласувай:
6



1. eloquent - Нещо много бъркаш различни понятия.
19.11.2010 07:45
Ще се опитам да бъда толерантен към теб. Тъй като каза, че часта за педерастията я вземаш по-насериозно, ще си позволя да я коментирам. Та, гей и травестит (за които споменаваш на площад "Македония") са доста различни неща и не би трябвало да ги сравняваш. Всъщност, ако провериш какво означава травестит, никъде няма да намериш описание "гей" ... Другото нещо, спомена, че жените приемали ролята на мъже... Сигурно не знаеш, че има 100% хетеросексуални двойки, при които често мъжът е пасивен, а жената е активна... Не мисля, че е уместно да се смесва личния, сексуален живот, с ежедневието.. И като последно. Метросексуалните мъже и хомосексуалните мъже също са нещо различно :) Успех!
цитирай
2. biletche - Нищо не бъркам, просто не възприемам тия понятия за нормални.
19.11.2010 15:18
Та сега :) Не можеш да ме убедиш, че травеститите от македония, дето духат и дават да ги помпат, не са обратни. Самия факт, че един "мъж" се носи като жена, значи, че той не е мъж, а мъж който не е мъж, сам по себе си е педал. В крайна сметка аз не робувам на определения, а на личната си гледна точка, за тва си позволявам да си говоря квото искам без особено да ми дреме кой ше ме възприеме като прав. Просто изразявам гледна точка ;) Освен тва за жените, дет се правят на мъже и обратно, визирам тва, че масово мъжете ходят като пасивни педали, а жените стават все по-говорещи на "копеле". Една жена трябва да е женствена така както един мъж трябва да знае как се сменя крушка, а тва в последно време се губи, което ме дразни откровено. Няма лошо жената да е активната половинка, а мъжа да готви, чисти и пере (образно казано), стига все пак да не стане прекалено, щото тва значи, че мъжа е под чехъл, което ше рече че е путьо, което ше рече че не е мъж, което както казах го прави чиста проба неосъзнат педерас. Като цяло освен тва не се мъча да давам наклон на хуя на някой как да се облича и с кой да се праска, а се чудя що стана модерно хората да ме дискриминират щот съм нормален. В крайна сметка не е нормално мъжете да се превръщат в слабия пол, не е нормално мъжете да си дават гъза или да таковат друг мъж и т.н. поне според мене. Щом са си решили, нека го правят, нямам против, но не е толерантно да ми го показват, натякват, че и да ми казват, че не са педали, а са гейове. Гей идва от староанглийстото "Gay", което ако не бъркам значи "жизнерадостен", не виждам що трябва на някви мазни путьовци да им казвам, че са жизнерадостни. Ако аз трябва да им казвам така, неке те ме наричат "Great" или велик. Примерно го казвам :) А и не възприемам твърдението, че метросексуалните не са педераси. Самия факт, че е женствен, а не мъжествен го прави педал за мене по горе изложената формула. Извинявам се ако на места звуча остро или съм обидил някой, не е умишлено, тва ми е гледната точка.
цитирай
3. ketcakuatl - БРАВО ПИЧ!
19.11.2010 23:04
Много си точен и директен, без финтифлюшки и фалшиво лицемерие, народът ни е казал: право куме в очи! Изкефи ме, все едно аз съм го казал! Няма какво повече да се обяснявам. Ей сега те слагам в любими понеже сме от една ,,кръвна група" явно. Жив и здрав човече!!!
цитирай
4. balkanec - Хаха, яко!
20.11.2010 15:49
Много добро :)
Ако не се отвличаш в многословие и държиш по-стегнат текст, ще е шедьовър :)
Имаш още един читател на блога.
цитирай
5. biletche - Балканец, на мене именно многос...
28.11.2010 02:56
Балканец, на мене именно многословието ми доставя основния кеф при писане. Иначе идва много суха темата за мене. Трябва постоянно да вмъквам глупости, иначе ми е скучно :D Благодаря ти за оценката :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: biletche
Категория: Лични дневници
Прочетен: 90101
Постинги: 24
Коментари: 47
Гласове: 100
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031